Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wie zijn wij?
Wij zijn een thuiszorg organisatie die jong, dynamische en flexibel is. We leveren Thuiszorg  in de regio Maastricht / Heuvelland. Wij hebben ruime ervaring in de zorg; wij zijn verpleegkundigen – verzorgenden die werkzaam zijn (geweest) in de ouderenzorg -  psychiatrie – gehandicaptenzorg.  Wij zijn goede gesprekspartners niet alleen voor de cliënten die zorg en/of  ondersteuning behoeven maar ook voor de zorgverleners die de zorg en ondersteuning uitvoeren en zeker ook voor de verwijzers.

Diensten en kwaliteit
Wij vinden het erg belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn en ondanks hun (tijdelijke) zorgvraag hun eigen leven kunnen blijven leiden en hier samen met hun naasten de regie over kunnen blijven voeren.  Kwaliteit van zorg staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn dan ook een HKZ-gecertificeerde instelling.  Wij leveren zorg en ondersteuning op het gebied van Verpleging, Persoonlijke verzorging, Terminale zorg, begeleiding individueel en hulp bij het huishouden. Naast deze diensten kunnen wij ook iets betekenen op het gebied van maaltijdvoorziening, hulpmiddelen uitleen en personen alarmering.

Bereikbaarheid
Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00-17:00 uur. Echter zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar via ons vaste nummer 043-3472494.

ECD
Iedere client beschikt over een electronisch client dossier. DIt houdt in dat de client eigenaar is van het dossier en bepaalt wie er in het dossier mag kijken. Zorgverleners rapporteren middels een tablet over de dagelijkse gang van zaken. Op deze manier is het clientdossier altijd up to date en is het mogelijk dat familieleden (op afstand) of bijv. de huisarts kan meelezen, mits de client daar zelf toestemming voor heeft gegeven.