Onze manier van werken

Onze manier van werken

Tevreden clienten en tevreden zorgverleners!
Thuiszorg Groot Limburg kijkt naar wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. We zijn benieuwd waarom je bij ons wilt komen werken of wat je beweegredenen zijn om je als ZZP'er bij ons in te schrijven. Bij Thuiszorg Groot Limburg gaan we voor uitmuntende zorg, tevreden klanten en tevreden zorgverleners! De lach op ieders gezicht is waar wij het voor doen.

Iedere client wordt door een klein team van zorgverleners verzorgd
De zorgverleners die bij onze cliënten de zorg geven zijn allemaal medewerkers in dienst of als ZZP'er bij ons ingeschreven. Zo kunnen we de zorg leveren met een klein team van zelfstandige en deskundige zorgverleners.  Samen met de cliënt en eventuele mantelzorgers wordt de zorg door de zorgverleners zelf gepland. De medewerkers en ZZP'ers die voor ons werkzaam zijn, zijn bovenal vakmensen, flexibel, betrokken en creatief en hebben plezier in hun werk.

We zoeken regelmatig nieuwe collega's. Medewerkers Huishoudelijke hulp, verzorgende IG en verpleegkundigen. Bel ons gerust om meer te weten te komen over een van deze functies. Wil je ook als ZZP’er voor ons aan de slag klik dan op de button ‘Hoe word ik zzp’er' of bel gelijk naar Thuiszorg Groot Limburg via telefoon 043-3472494