Uitnodiging voor zzp'ers bijeenkomst Monty 25 januari '17

Uitnodiging voor zzp'ers bijeenkomst Monty 25 januari '17

Personenalarmering en 24 uurszorg
Het streven van Thuiszorg Groot Limburg is om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Dit is ook de wens van onze cliënten. Om de veiligheid van deze groep te borgen, is het belangrijk dat zij 24 uur per dag een beroep kunnen doen op noodzakelijke zorg. Door samen te werken met Monty kan Thuiszorg Groot Limburg deze 24-uurszorg met personenalarmering garanderen en haar thuiswonende cliënten optimaal ondersteunen.

Hoe werkt Monty?
Monty is een gebruiksvriendelijk persoonlijk toezicht- en alarmeringssysteem. Het geeft de gebruiker, mantelzorger én professionele zorgverlener de zekerheid van direct contact en hulpverlening. Een cliënt kan in geval van nood met één druk op de alarmzender een mantelzorger en/of professionele zorgverlener waarschuwen. Met het persoonlijk alarmeringssysteem Monty verhoogt u uw betrokkenheid en kunt u uw dienstenpakket voor een cliënt uitbreiden. U zorgt zo voor een nog betere klantondersteuning. En op die manier kunt u daadwerkelijk centraal stellen wat écht belangrijk is bij goede zorgverlening; persoonlijke aandacht en tijd voor uw cliënt.

Informatiebijeenkomst voor zorgverleners
Vanzelfsprekend begrijpen we dat u wellicht nog vragen heeft. Daarom nodigt Monty u van harte uit voor een informatiebijeenkomst voor zelfstandige zorgverleners in de thuiszorg over de voordelen van Monty en wat Monty kan betekenen voor u en uw dienstenpakket. Ook gaan we tijdens de workshop dieper in op de werking van Monty. Vanzelfsprekend kunt u tijdens de bijeenkomst ook vragen stellen.
  • Workshop 1: woensdag 25 januari 2017 om 15 00 uur
  • Workshop 2: vrijdag 27 januari 2017 om 15 00 uur

Locatie: Weerhuisweg 4 – 6226 NC – Maastricht.

U kunt zich middels een email naar r.walthouwer@thuiszorggrootlimburg.nl aanmelden voor één van deze datums.

Met vriendelijke groet,

Thuiszorg Groot Limburg Dhr. R. Walthouwer &
Monty Dhr. J. Hurkmans