Hoe werken wij

Hoe werken wij

Uw (zorg)vraag
Op het moment dat een vraag voor zorg of ondersteuning bij ons binnenkomt gaan wij direct op zoek naar de zorgverlener die het beste bij uw vraag past.
De zorgverleners die wij namelijk inzetten voor de zorg en/of ondersteuning zijn in loondienst of werken als ZZP-ers.  Dat betekent dat wij die zorgverlener kunnen inzetten die het beste bij de zorgvraag past. Zowel qua deskundigheid als de gewenste inzetbaarheid. 

Klein team met vaste zorgverleners
Omdat we onder andere met ZZP-ers werken is het altijd een klein en vast team die de zorgt verleent. De zorgverleners regelen in direct contact met de zorgvrager hoe en op welk moment de zorg geleverd moet worden. Daarbij is het professionele handelen het vertrekpunt van hun handelen.

Uw eigen zorgdossier digitaal
Wanneer u bij ons in zorg komt wordt u eigenaar van uw zorgdossier. Dit zorgdossier is ten alle tijden digitaal beschikbaar en actueel. U bepaalt zelf wie u toegang geeft tot uw dossier. Zo kunnen bijvoorbeeld uw kinderen van thuis uit meelezen hoe de verzorging die dag is verlopen, echter dit kan alleen wanneer u uw kinderen toegang geeft tot uw electronisch client dossier. Wanneer u hier vragen over heeft, stel ze gerust!

De indicatie
Onze wijkverpleegkundigen (zij zijn allen bij Thuiszorg Groot Limburg in dienst) stellen de indicatie voor wijkverpleging en kunnen samen met u goed aangeven welk soort zorg u nodig heeft en welke tijd daar mee gemoeid is. Zij zien er niet alleen op toe hoe de zorgverleners die worden ingezet volgens afspraak alles uitvoeren maar houden ook een oogje in het zeil hoe het met u en uw directe naasten gaat. Zij grijpen in wanneer dat nodig is en zullen dan met u en de zorgverleners in overleg gaan. Minimaal 2 keer per jaar komen de wijkverpleegkundigen extra langs om met u te evalueren over de voortgang van de zorg en wat u al dan niet in de nabije toekomst nodig heeft.

U kunt dus zonder indicatie bij ons terecht met uw vraag voor zorg en ondersteuning. Afhankelijk van de vraag zetten wij het juiste traject in werking zodat u de juiste indicatie krijgt en vervolgens datgene krijgt aan zorg en ondersteuning wat u nodig heeft.