Aanvragen van zorg en ondersteuning

Aanvragen van zorg en ondersteuning

Voor het aanvragen van verpleging, persoonlijke verzorging, terminale zorg, hulp bij het huishouden, begeleiding en of hulp bij dementie vragen we u om rechtstreeks met ons contact op te nemen. Wij staan u graag te woord en denken niet alleen met u mee maar doen vervolgens ook graag met u mee om de juiste zorg en ondersteuning te regelen die voor u en uw situatie het meest passend is.

Iedere situatie is namelijk anders en iedere andere situatie vraagt zorg en ondersteuning op de maat die bij die persoon en de situatie past. Dit in combinatie met de sterk veranderende wet- en regelgeving in de zorg maakt het te complex om op papier hier en nu de richting aan te geven die voor u het beste past. Op iedere vraag naar zorg en/of ondersteuning zijn meerdere vormen van zorg en ondersteuning mogelijk. En bij iedere vorm past ook weer een ander kosten plaatje.  M.a.w. op iedere vraag is niet een eenduidig antwoord te geven.

Wij gaan dan ook het liefst met u in gesprek om zo gaande het gesprek u van het beste advies te voorzien. Wij doen dat het liefst in een rechtstreeks contact en als u dat prettig vindt komen we graag bij u thuis.
Wij zijn bereikbaar aan de Duitsepoort 13 te Maastricht; u kunt van te voren een afspraak maken maar dat is niet nodig.

Telefonisch bereikbaar 043 - 347 24 94