Vacature Wijkverpleegkundige

Vacature: (Parttime) HBO Wijkverpleegkundige voor Thuiszorg Groot Limburg regio Maastricht-Heuvelland

Per direct zijn wij op zoek naar een

WIJKVERPLEEGKUNDIGE

(uren in overleg)

Vind jij het leuk om thuiswonende cliënten te helpen bij het regisseren van zijn/haar zorgvraag en het bredere geheel hierin te overzien? Ben jij ondernemend en vind je het leuk je als spil te bewegen tussen cliënt, mantelzorg, huisarts, verwijzer en andere ketenpartners? Dan ben jij misschien wel de wijkverpleegkundige die wij zoeken!

Wat ga jij doen?

Als wijkverpleegkundige ben je de verbindende schakel tussen zorg, wonen en welzijn in de wijk. Je werkzaamheden zijn afwisselend. Je bent verantwoordelijk voor het stellen van (her)indicaties en je maakt samen met de cliënt het zorgplan en bewaakt de voortgang. Hierbij bezoek je regelmatig thuiswonende cliënten waarbij je ondersteuning biedt waar nodig. Met enige regelmaat neem je deel aan MDO’s en andere netwerkbijeenkomsten en weten ketenpartners je te vinden. Tevens vervul je een coachende rol naar de zorgverleners.

Wij bieden: Een organisatie met fijne collega’s die voor je klaar staan

  • Een uitdagende functie waarin je veel vrijheid van handelen hebt en de ruimte krijgt om jouw professionaliteit te laten gelden
  • Betaling volgens de CAO-VVT. De functie is ingeschaald in FWG 50 (€3.177,10 – €4.264,33)
  • Ontwikkelmogelijkheden via opleidingen en trainingen;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij vragen:

  • Een HBO diploma verpleegkunde (niveau 5/6), aangevuld met de module indiceren en regisseren (of bereid deze te volgen)
  • Je kunt prima zelfstandig werken en je bent ondernemend in netwerken
  • Je voelt je thuis in een rol als verbindende schakel tussen zorg, wonen en welzijn in de wijk
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Wil je direct solliciteren of meer informatie over de vacature? Neem dan gelijk contact op met Ron Walthouwer via 06-15945715 of stuur een reactie naar: personeel@thuiszorggrootlimburg.nl